Sorento vanaf € 34.840

Kwaliteit


Uitzonderlijke kwaliteit, elke dag

De evolutionaire veranderingen in de styling verbeteren het design. Ze zetten het gestroomlijnde, golvende profiel van de Kia Sorento in de verf en geven hem een sterkere présence op de weg.

De Sorento, gecontroleerd door Kia's Global Quality Center, weerspiegelt Kia's wereldwijde ambitie om de verwachtingen te overstijgen en topprestaties, opvallend innovatief design en baanbrekende, praktische technologie te leveren.

Zachte stoffen en leer, hoogglansaccenten, gesatineerd chroom ... Kia's ontwerpers gingen voluit voor echte luxe die niet alleen mooi oogt maar ook superieur aanvoelt.

Zachte stoffen en leer, hoogglansaccenten, gesatineerd chroom ... Kia's ontwerpers gingen voluit voor echte luxe die niet alleen mooi oogt maar ook superieur aanvoelt.

Design


Gedurfd raffinement

Het optionele panoramische zonnedak met twee glaspanelen vormt een glazen plafond boven de voor- en achterzetels en opent een extra dimensie van ruimte en zonlicht.

De vloeiende contouren van de cockpit, geïnspireerd door een luxueuze visie en gekenmerkt door een modern en ruim thema, maken dag na dag opnieuw indruk met het omhullende dashboard en de vloeiend ontworpen oppervlakken.

De vloeiende, gecontourde koplampen, die worden omkaderd door een nieuwe, verhoogde motorkap, zijn ingelegd met opvallende led-dagrijlichten voor een betere zichtbaarheid tijdens nachtelijke ritten. Opteer voor de aantrekkelijke, hoogtechnologische led-mistkoplampen om u een weg te banen door dichte mist.

Technologie


Hartveroverende hightech

Geniet van het gevoel overal ogen te hebben dankzij de omgevingscamera Around View Monitor (AVM) met vier camera's, die u in alle richtingen laten kijken terwijl u parkeermanoeuvres uitvoert.

Kies het navigatiesysteem met een geavanceerd 7"- of 8"-aanraakscherm dat spraakherkenning ondersteunt en kan worden aangevuld met het audiosysteem Premium Infinity™. Dat laatste ondersteunt ook Android Auto™ en Apple CarPlay™ zodat u op elk moment kunt genieten van uw favoriete hits.

Het geautomatiseerde Smart Parking Assist System (SPAS) stuurt de Sorento perfect in een plaats wanneer u parallel parkeert of achteruitrijdt in een hoek van 90 graden. Hij stuurt u bovendien ook uit uw parkeerplaats.

Speel audio af van iPod®, USB-sticks en andere compatibele multimediatoestellen door ze gewoon aan te sluiten op de geïntegreerde 3,5 mm (analoge) en USB-connectors.

Beleef een nieuwe audio-ervaring in de cockpit. De 10 luidsprekers gevoed door een externe versterker met snelheidsgebonden volume- en equalizerregeling maken het verschil.

Geniet van een verbeterde zichtbaarheid met vaste hoeklichten die hun straal richten volgens uw stuurhoek en geavanceerde HID-koplampen met voorlichten die zich aanpassen aan elke bocht.

Dankzij de Verkeersbordenherkenning (Speed Limit Information Function, SLIF) is de huidige snelheidsbeperking maar een blik verwijderd. Een ingebouwde camera leest snelheidsbeperkingen langs de weg en geeft deze informatie door aan het instrumentenbord voor de bestuurder.