Pro Cee'd vanaf € 17.540

Design


Val voor zijn stijl

Maak kennis met de nieuwe, bekroonde Kia pro_cee'd: een auto die u niet enkel wilt bezitten maar waar u ook mee wilt rijden. Zijn dynamische silhouet en de krachtige LED-achterlichten zorgen voor een opvallend profiel dat overal de aandacht zal trekken. Maar dat is nog maar het begin.

De nieuwe pro_cee'd werd opgefrist met het nieuwe iconische Kia-radiatorrooster, nieuwe mistlampen, aparte zijramen die spits toelopen en nieuwe 17" lichtmetalen velgen voor extra uitstraling. Een opmerkelijk design waar u maar niet genoeg van zult krijgen.

Dankzij de premium HID-xenonkoplampen met LED-dagrijverlichting en de LED-achterlichten, schittert de Kia pro_cee'd vanuit elke hoek. Voeg er nog een panoramisch schuifdak aan toe voor maximaal genot, dag en nacht.

Het interieur van de Kia pro_cee'd zal u meteen verleiden met zijn hoogwaardige afwerking en vele details. Verchroomde elementen, een sportief dashboard met drie wijzerplaten en sfeerverlichting dragen allemaal bij tot een stijlvolle sfeer. Het op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel verenigt alle functies binnen handbereik.

Comfort en kwaliteit


Een bekoorlijke look en feel

De nieuwe Kia pro_cee'd werd ontworpen door Europese ingenieurs en gebouwd in onze ultramoderne fabriek in Slovakije, en voldoet zo aan de allerhoogste standaarden. U kunt dus rekenen op de allerbeste kwaliteit en meer comfort dan ooit.

Het interieur is volledig uitgerust met kwalitatieve materialen, waaronder een zacht dashboard en een HD TFT LCD-scherm voor een betere zichtbaarheid en luxueus gevoel. De centrale armsteun is verstelbaar terwijl de asymmetrische middenconsole naar de bestuurder gericht is. Zo geniet u steevast van de meest comfortabele rijervaring ooit.

In de nieuwe Kia pro_cee'd zult u zich altijd thuis voelen. De elektrisch verstelbare bestuurderszetel kan twee posities onthouden en het stuur is ook verstelbaar. Zowel het stuur als de voorzetels kunnen verwarmd worden, en wanneer de zomer eraan komt zal het moderne airconditioningsysteem met twee zones voor de nodige verkoeling zorgen.

Veiligheid


Wij denken steeds aan uw veiligheid

Als het gaat om de veiligheid in de Kia pro_cee'd laten we niets aan het toeval over. Het Vehicle Stability Management helpt u in scherpe bochten of op een nat wegdek. De Electronic Brake Force Distribution vermijdt slippartijen. Het Brake Assist System zal noodstops detecteren en de Electronic Stability Control brengt de juiste druk over op elk wiel.

Dankzij Kia's vertrekhulp op hellingen zult u nooit meer achteruit rollen wanneer u op een helling moet vertrekken. De remmen blijven nog een seconde of twee actief totdat u vertrekt, zodat u ter plaatse blijft staan en niet meer achteruit rolt.

Voor een maximale stabiliteit en schokdemping is het versterkte koetswerk van de nieuwe Kia pro_cee'd uitgerust met volledig gekoppelde torsieonderdelen. Hij is ook uitgerust met zes airbags, twee vooraan, twee aan de zijkanten en twee gordijnairbags. Met de Kia pro_cee'd bent u steeds langs alle kanten beschermd!

Technologie


Spitstechnologie voor meer rijplezier

Om de zaken nog gemakkelijker te maken hebben we een handig intelligent parkeerhulpsysteem toegevoegd. Het helpt u niet alleen om een parkeerplaats met de juiste afmetingen te vinden, als u dat wenst, kan de auto zichzelf ook automatisch in de gevonden plaats manoeuvreren. Zo wordt parkeren met de Kia pro_cee'd kinderspel.

Alle nieuwe Kia pro_cee'd-modellen zijn uitgerust met TomTom onlinediensten, voor nog betere en nauwkeurige routeaanwijzingen. Dankzij het geïntegreerde WiFi-systeem dat uw navigatiesysteem met uw smartphone verbindt, blijft u live op de hoogte van verkeersinformatie, flitspalen, lokale zoekopdrachten en weersvoorspellingen. Eind 2015 beschikbaar.

Er bestaat geen betrouwbaardere copiloot dan uw Kia pro_cee'd. Met dodehoekdetectie, waarschuwingen voor achterliggers en informatie over snelheidsbeperkingen, weet u altijd wat er om u heen gebeurt.

Dankzij de slimme startknop kan uw sleutel altijd veilig in uw broekzak of handtas blijven. Uw Kia pro_cee'd weet wanneer de sleutel in de buurt is, zodat u enkel maar op een knop op de deur hoeft te drukken om de auto te openen en de auto kunt starten met een druk op de startknop.

Het nieuwe satellietnavigatiesysteem met volledige kaarten is uitgerust met een text-to-speech-functie die straatnamen opnoemt terwijl u rijdt. Het 7" aanraakscherm bevat tal van nuttige functies, van de boordcomputer en stapsgewijze wegbeschrijvingen tot de weergave van het beeld van de achteruitrijcamera om u te helpen bij het parkeren.

De Kia pro_cee'd is ook uitgerust met systemen die u kunnen helpen, zelfs wanneer u niet beseft dat u hulp nodig hebt. Iedereen raakt al wel eens vermoeid of verstrooid. Daarom hebben we het Lane Departure Warning System aan het dashboard toegevoegd zodat u gewaarschuwd wordt wanneer u per ongeluk uw rijstrook verlaat.