Cee'd vanaf € 17.540

Design


Perfectie in elk detail

Wat is het resultaat wanneer een bekroond Europees designteam een sportief coupésilhouet combineert met een slim en functioneel vijfdeursmodel? De nieuwe Kia cee'd. Hij werd vanbinnen en vanbuiten ontworpen met een reeks aantrekkelijke nieuwe kenmerken waardoor u maar één ding zult willen: instappen en ermee wegrijden.

Dankzij de premium HID-xenonkoplampen met LED-dagrijverlichting en de LED-achterlichten, schittert de Kia cee'd vanuit elke hoek. Voeg er nog een panoramisch schuifdak aan toe voor maximaal genot, dag en nacht.

De op de bestuurder gerichte cockpit werd ontworpen om indruk te maken. Het opvallende dashboard werd ontworpen met de bestuurder in het achterhoofd zodat alle gadgets zonder problemen bediend kunnen worden. De zachte gloed van de sfeerverlichting en de vele slimme details creëren een luxueuze sfeer waar u dol op zult zijn.

Comfort en kwaliteit


Een bekoorlijke look en feel

De nieuwe Kia cee'd, die werd ontworpen door Europese ingenieurs en waarvan er al meer dan een miljoen gebouwd werden in onze ultramoderne fabriek in Slovakije, voldoet aan de allerhoogste standaarden. U kunt dus rekenen op de allerbeste kwaliteit en meer comfort dan ooit.

Het interieur is volledig uitgerust met kwalitatieve materialen, waaronder een zacht dashboard en een HD TFT LCD-scherm voor een betere zichtbaarheid en luxueus gevoel. De centrale armsteun is verstelbaar terwijl de asymmetrische middenconsole naar de bestuurder gericht is. Zo geniet u steevast van de meest comfortabele rijervaring ooit.

In de nieuwe Kia cee'd zult u zich altijd thuis voelen. De elektrisch verstelbare bestuurderszetel kan twee posities onthouden en het stuur is ook verstelbaar. Zowel het stuur als de voorzetels kunnen verwarmd worden, en wanneer de zomer eraan komt zal het moderne airconditioningsysteem met twee zones voor de nodige verkoeling zorgen.

Dynamisch aan de buitenkant, ruim van binnen: de nieuwe Kia cee'd combineert beide. Door de slimme plaatsindeling genieten passagiers van meer ruimte dan ooit. Zelfs de bagageruimte is een van de grootste van zijn klasse.

Technologie


Spitstechnologie voor meer rijplezier

Om de zaken nog gemakkelijker te maken hebben we een handig intelligent parkeerhulpsysteem toegevoegd. Het helpt u niet alleen om een parkeerplaats met de juiste afmetingen te vinden, als u dat wenst, kan de auto zichzelf ook automatisch in de gevonden plaats manoeuvreren. Zo wordt parkeren met de Kia cee'd kinderspel.

Alle nieuwe Kia cee'd-modellen zijn uitgerust met TomTom onlinediensten, voor nog betere en nauwkeurige routeaanwijzingen. Dankzij het geïntegreerde WiFi-systeem dat uw navigatiesysteem met uw smartphone verbindt, blijft u live op de hoogte van verkeersinformatie, flitspalen, lokale zoekopdrachten en weersvoorspellingen. Eind 2015 beschikbaar.

Er bestaat geen betrouwbaardere copiloot dan uw Kia cee'd. Met dodehoekdetectie, waarschuwingen voor achterliggers en informatie over snelheidsbeperkingen, weet u altijd wat er om u heen gebeurt.

Dankzij de slimme startknop kan uw sleutel altijd veilig in uw broekzak of handtas blijven. Uw Kia cee'd weet wanneer de sleutel in de buurt is, zodat u enkel maar op een knop op de deur hoeft te drukken om de auto te openen en de auto kunt starten met een druk op de startknop.

Het nieuwe satellietnavigatiesysteem met volledige kaarten is uitgerust met een text-to-speech-functie die straatnamen opnoemt terwijl u rijdt. Het 7" aanraakscherm bevat tal van nuttige functies, van de boordcomputer en stapsgewijze wegbeschrijvingen tot de weergave van het beeld van de achteruitrijcamera om u te helpen bij het parkeren.

De Kia cee'd is ook uitgerust met systemen die u kunnen helpen, zelfs wanneer u niet beseft dat u hulp nodig hebt. Iedereen raakt al wel eens vermoeid of verstrooid. Daarom hebben we het Lane Departure Warning System aan het dashboard toegevoegd zodat u gewaarschuwd wordt wanneer u per ongeluk uw rijstrook verlaat.