Soul EV vanaf € 35.890

Elektrisch rijden


100% efficiënt, 100% stijlvol

Begin uw dag op een nieuwe manier: met de 100% elektrische en 100% stijlvolle Kia Soul EV. De Kia Soul EV is de enige elektrische wagen die op een SUV-platform is gebaseerd. Hij heeft alleen maar voordelen: een indrukwekkende actieradius, maatgevende acceleraties en een bijzonder ruim en flexibel interieur. En aan het uiterlijk is niet te zien dat het een elektrische wagen is.

De Kia Soul EV, de SUV waarbij natuur en technologie samengaan, is leverbaar in opvallende two-tone-kleurcombinaties. De efficiënte LED-dagrijverlichting en opvallende koplampen en achterlichten dragen bij aan het kenmerkende design van deze wagen. Eindelijk een elektrische wagen die niet direct als zodanig herkenbaar is!

De milieuvriendelijke en toch ruime Kia Soul EV combineert efficiënt rijden in de stad met comfort en gebruiksgemak. U en uw passagiers kunnen genieten van het comfort van een ruim interieur dat gedeeltelijk uit organische materialen is opgebouwd. Voor maximale flexibiliteit kan de achterbank in twee delen naar voren worden geklapt en is onder de vloer van de bagageruimte een opbergruimte voorzien.

Efficiency kenmerkt de Kia Soul EV. Dankzij intelligente oplossingen gebruiken veel voertuigsystemen zo min mogelijk energie en worden energie teruggewonnen, zodat een optimale actieradius kan worden bereikt. U kunt de Kia Soul EV zelfs zo programmeren dat het interieur voor vertrek wordt voorverwarmd met de stroom van het laadpunt.

Belangrijkste highlights


Voor een comfortabele reis

Achter het stuur van de Kia Soul EV geniet u van het hoge vermogen en indrukwekkende koppel van de elektromotor. De snel reagerende, 100% elektrische motor staat garant voor een dynamische acceleratie van 0-100 km/h en een topsnelheid van 145 km/h. Met een volle acculading kunt u tot wel 212 km<sup>1</sup> afleggen zonder schadelijke stoffen uit te stoten!

De Kia Soul EV is rijk uitgerust: navigatiesysteem met 7 jaar kaartupdates**, achteruitrijcamera, MP3-speler en digitale radio. De goed afleesbare schermen in het instrumentenpaneel en de middenconsole geven alle benodigde informatie, van de prestaties van de wagen tot de acculading.

Bij de Kia Soul EV staan gemak en ondersteuning centraal. Dankzij de achteruitrijcamera hebt u een perfect beeld van de omgeving achter de wagen. Het bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) waarschuwt u wanneer de spanning van een band te laag wordt. De elektrische parkeerrem kunt u met een simpele handbeweging activeren en de elektromotor start u met een druk op de stop/start-knop.

De Kia Soul EV beschermt u van voor tot achter. Dankzij het virtuele motorgeluid worden voetgangers attent gemaakt op uw komst. Zes airbags beschermen de inzittenden. Technologieën als Vehicle Stability Management (VSM, stuurcorrectie), Hill-start Assist Control (HAC, vertrekhulp op hellingen) en Brake Assist System (BAS, noodremhulp) completeren de veiligheidsuitrusting.