Niro vanaf € 26.490

Design


Door de natuur geïnspireerde crossover

De sportieve voorbumper is kenmerkend voor het vooruitstrevende design van deze hybride crossover. De opvallende, verticale luchtinlaten geven de wagen een sportief voorkomen en verbeteren de aerodynamica. De zilverkleurige accenten harmoniseren perfect in het atletische silhouet van de wagen. Dakrails, een hoge taillelijn en lichtmetalen 18 inch-velgen (Sense) vervolledigen het geheel.

Laat u verrassen door de aantrekkelijke achterzijde van de nieuwe Kia Niro. De C-vormige led-achterlichten, de zilverkleurige accenten en de fraaie welvingen geven de Niro een ultramodern uiterlijk. Aan beide zijden van de achterruit zijn windgeleiders aangebracht. Ook de diffusor in de achterbumper draagt bij aan een perfecte aerodynamica.

Hybridetechnologie


De kracht van twee motoren

De nieuwe Kia Niro is veel meer dan gewoon een wagen. Van geringe uitstoot en laag brandstofverbruik tot eenvoudig onderhoud en 7 jaar garantie, die zelfs geldig is op de batterij. Veelzijdig om aan al uw vervoerswensen te voldoen en dynamisch rijplezier te bieden. Ontdek waarom hij voor geen enkele wagen onderdoet.

Een laag brandstofverbruik, ongeacht de rijomstandigheden, is slechts één van de baanbrekende kwaliteiten van deze crossover. Ontdek hoe hij zich naadloos aanpast aan het profiel van de weg. En een uitzonderlijk rijcomfort biedt.

Voor de aandrijving gebruikt de nieuwe Kia Niro de benzine- of de elektromotor, of allebei tegelijkertijd. Het regeneratieve remsysteem zet bewegingsenergie om in stroom voor het opladen van de batterij. Het gecombineerde vermogen bedraagt 141 pk. Puur elektrisch kan de wagen een snelheid van 120 km/h bereiken.

Veelzijdigheid en ruimte


Technologie voor maximaal rijplezier

Ontdek zelf hoe ruim en veelzijdig de nieuwe Kia Niro is met zijn makkelijk aanpasbare bagageruimte en veelzijdig ruimtegebruik. En, niet te vergeten, de ruime achterzitplaatsen. Zo veel ruimte maakt het in- en uitstappen voor iedereen gemakkelijk.

 Als ruimte voor u van wezenlijk belang is, hebt u met de nieuwe Kia Niro een scala aan mogelijkheden. Doordat de batterij slim onder de achterbank is geplaatst, heeft de bagageruimte een inhoud van maar liefst 335 liter. Voor nog meer bagageruimte en flexibiliteit kan de rugleuning van de achterbank in twee delen (60:40) worden neergeklapt. Er ontstaat dan een laadruimte met een inhoud van maximaal 1333 l en een volledig vlakke laadvloer.