Agenda

Metroland & f8 - PICTURES TO LISTEN TO ZATERDAG 24/03

Om het unieke concept van fotografie en de onverwachte samenwerking met de 5 professionele fotografen van F-8 Fotografisch Kunstcoöperatief, stelt Metroland "Men In A Frame" voor, het nieuwe album in zijn totaliteit in avant-première tijdens een nooit-geziene vernissage.

Deze gebeurtenis kreeg de bijna irreële titel "PICTURES TO LISTEN TO" en zal worden tenteoongesteld in de aparte kunstafdeling van Vermant KIA Garage in Aartselaar (Boomsesteenweg 4).

In de kunstgalerij zullen de 5 leden van F-8 hun verbluffende foto's in luxestijl voor de allereerste keer tonen, die gebruikt werden door Metroland bij de creatie van hun "MEN IN A FRAME" album, terwijl elke aanschouwer eveneens de kans krijgt, dankzij moderne technologie, de muziek te beluisteren die bij elke foto hoort.

BELANGRIJK is hier hier dat ieder een smartphone bijheeft, en reeds een applicatie heeft die QR-codes kan lezen.

Metroland en F-8 garanderen dat de avond zal uitdraaien in een complete visuele luisterervaring, zoals u nog nooit heeft meegemaakt.

Bovendien kan men ook de kans grijpen om met de artiesten, hetzij F-8, hetzij Metroland een gesprek aan te gaan rond de kunst van dit ongeziene geheel.

De toegang is volledig gratis, maar noteer alvast dat de pakketten die die avond persoonlijk overhandigd zullen worden in pre-order kunnen worden besteld via onderstaande link. 
Elk pakket bevat exclusieve items, dus wees er snel bij.

Overig